
În cadrul emisiunii de aseară, Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu au transformat resturile alimentare din bucătăria MasterChef în adevărate creații culinare. Cei trei s-au întrecut pentru a câștiga trofeul „Ceapa de Aur”, acordat de invitații emisiunii, Ionuț Rusu și George Tănase.
Show-ul, difuzat pe VOYO și PRO TV, a dominat clasamentele de audiență. În fiecare săptămână, în cadrul „MasterChef – Restul e plăcere”, cei trei chefi valorifică ingredientele rămase de la concurenți, transformându-le în preparate impresionante. „Este singurul show unde cei mai apreciați chefi din România se luptă pentru a impresiona o vedetă, iar invitații aleg farfuria câștigătoare fără să știe cine a pregătit-o. Trofeul Ceapa de Aur este acordat în fiecare ediție!”, a explicat Gina Pistol.

Aseară, chefii au gătit pentru Ionuț Rusu și George Tănase, folosind resturile de pește pentru a crea preparate inedite: Sorin Bontea a pregătit o supă de pește în stil asiatic, Florin Dumitrescu a realizat un ceviche de pește, iar Cătălin Scărlătescu a ales să facă un gulaș de pește. După degustare, invitații au decis că „Ceapa de Aur” îi revine lui Sorin Bontea.
Premiera emisiunii, difuzată simultan pe PRO TV și VOYO, a fost lider de audiență. Între orele 20:28 și 20:59, PRO TV a înregistrat 7.5 puncte de rating și un share de 21.9%, în timp ce televiziunea de pe locul doi a avut 4.8 puncte de rating și 13.9% share. Aproximativ 1.4 milioane de telespectatori au urmărit duelul culinar, iar la ora 20:55, în minutul de aur, aproape 1.6 milioane de români așteptau verdictul.