Tuesday, September 26

Oferă sprijin câinilor abandonaţi prin achiziţionarea de produse handmade de la ROLDA

Dacă îţi doreşti să beneficiezi de nişte articole unice, realizate manual de către cei mai talentaţi artizani români, dar să îţi aduci în acelaşi timp contribuţia la problemele care îi pun în pericol pe patrupezii fără adăpost, atunci achiziţionarea de produse handmade de la ROLDA este cea mai bună modalitate. ROLDA este o fundaţie a cărei misiune este aceea de a oferi asistenţă şi de a ajuta în mod eficient şi responsabil animalele fără stăpân, neglijate şi maltratate, animale ce pot fi ajutate în mod direct chiar şi de tine, prin cumpărarea unor produse handmade ce poartă semnătura celor mai talentaţi artizani români, iubitori de animale la fel ca tine. Sprijinul financiar oferit îi va permite fundaţiei să se ocupe de îngrijirea medicală şi restul necesităţilor pe care le are un animăluţ din centru, ceea ce înseamnă că implicarea ta directă chiar poate face diferenţa în viaţa prietenilor cu patru lăbuţe.

Zeci de articole realizate manual de artizanii români pentru o cauză nobilă

Pentru a veni în ajutorul patrupezilor abandonaţi, numeroşi artizani români îşi folosesc talentul înnăscut în folosul comunităţii din care fac parte şi realizează o varietate de articole handmade, pe care le poţi găsi cu uşurinţă la doar un click distanţă. Astfel, de la brelocuri realizate manual, brăţări sau broşe, la bijuterii, genţi, jucării sau tricouri, toate acestea sunt acum disponibile pe site-ul rolda.ro, iar marele avantaj este că prin achiziţionarea lor poţi contribui în mod direct la sprijinirea adăposturilor ROLDA şi, implicit, la salvarea şi ajutorarea patrupezilor care nu au şansa de a avea un stăpân care să le ofere grija şi căminul de care au nevoie. În timp ce aşteaptă să fie adoptate, animăluţele abandonate aflate în grija fundaţiei au nevoie de ajutorul tău, astfel că acum îţi poţi arăta compasiunea şi iubirea faţă de acestea cumpărând diverse articole lucrate manual.

Cumpără articole realizate manual şi ajută mai departe câinii din adăposturi

Acum poţi contribui semnificativ la îmbunătăţirea vieţii animalelor vulnerabile prin achiziţia de produse realizate manual de la ROLDA, deoarece scopul acestui magazin online este de a oferi articole unice, promovând automat şi talentul artizanilor locali, dar şi de a folosi în acelaşi timp încasările pentru animăluţele din centru care au nevoie de mâncare, tratamente şi îngrijiri medicale etc. Prin urmare, orice achiziţie contează, cât de nesemnificativă ar putea părea pentru tine. De exemplu, cumpărând un breloc handmade vei sponsoriza hrana unui patruped timp de o săptămână, iar cumpărând o geantă vei hrăni un câine din adăpostul fundaţiei timp de 3 luni. Desigur, vei găsi şi alte articole handmade în magazinul online rolda.ro, iar marele avantaj este că prin achiziţionarea lor poţi oferi speranţă mai departe unei comunităţi care o merită şi care are nevoie de tine.

Cumpără şi fă diferenţa

Alătură-te cauzei fundaţiei ROLDA şi transformă lumea într-un loc mai bun pentru animalele abandonate, flămânde, abuzate şi în suferinţă. Nimic nu se compară cu sentimentul că ai contribuit la îmbunătăţirea vieţii câinilor mai puţini norocoşi, aşa că nu mai sta pe gânduri, vizitează chiar acum magazinul online rolda.ro, cumpără articole lucrate manual şi fă diferenţa.