Thursday, June 8

Vă doriți o cafenea la dumneavoastră acasă? Iată care sunt cele mai potrivite aparate de făcut cafea

Cele mai multe persoane își încep dimineața cu o ceașcă cu cafea fierbinte și, adesea, atunci când doresc să se relaxeze, mai servesc o băutură pe bază de cafea. Partea bună este că majoritatea studiilor ne asigură că un consum moderat de cafea de înaltă calitate chiar ne susține starea de sănătate. Dacă preferați să serviți cafeaua în confortul propriei case și nu vă încântă ideea de a ieși în oraș doar pentru a servi o cafea, atunci cu siguranță vă gândiți să vă amenajați o cafenea cât mai personalizată. Foarte multe persoane își dedică o mică parte din bucătărie pentru a-și pune la punct propria cafenea, iar dacă vă doriți să vă modernizați cafeneaua de acasă, atunci aveți nevoie de un aparat de preparat cafea. În funcție de cât de pasionați sunteți de arta de a prepara o cafea de la zero, cafeneaua de acasă poate fi foarte personalizată. Totuși, totul pornește nu de la cafea, ci de la aparatul de pregătit cafea.

Iată, așadar, ce opțiuni de aparate aveți la dispoziție dacă sunteți un barista în devenire:

Cafetieră obișnuită

Dacă doriți o ceașcă obișnuită de cafea, atunci nu aveți nevoie de altceva în afară de o cafetieră tradițională. Puteți opta pentru o cafetieră standard de 12 căni sau pentru o cafetieră ultra modernă. Opțiunile sunt nesfârșite, la fel și designul estetic. A trecut de mult vremea cafetierelor mari, voluminoase, negre și zgomotoase. Acum, gama de cafetiere include modele superbe, silențioase și de calitate excelentă. Dacă sunteți în căutarea unei metode și mai simple și rapide de a vă pregăti cafeaua prefarată, atunci optați pentru aparate de cafea cu capsule. Din nou, aveți la dispoziție o gamă foarte extinsă atât în ceea ce privește aparatele compatibile cu capsulele de cafea, cât și în ceea ce privește varietatea de capsule. Dacă obișnuiți să serviți mai multe cafele pe zi, nu uitați să verificați ce cantitate de cofeină conțin capsulele selectate, deoarece același producător pune la dispoziție capsule de cafea cu diferite cantități de cofeină.

Espressor

Dacă sunteți iubitor de Latte, atunci optați pentru un aparat de espresso. Vă veți simți ca un adevărat barista atunci când vă veți pregăti propriul espresso acasă. Espressoarele pentru acasă au devenit foarte populare și majoritatea aparatelor sunt prevăzute cu toate accesoriile necesare pentru a vă pregăti o cafea cu lapte perfectă. Atunci când dețineți un espressor, opțiunile de băuturi pe bază de cafea pe care le puteți pregăti sunt aproape nesfârșite. De la un simplu espresso, caffe latte, capuccino și până la cafea Americano sau Mocha, puteți să vă surprindeți invitații cu tot felul de băuturi delicioase pe bază de cafea.

Presă franceză

Dacă obișnuiți să vă începeți ziua cu o cafea mai puternică, atunci o presă franceză este cea mai potrivită opțiune. Există o multitudine de opțiuni și stiluri din care puteți alege pentru a vă îmbunătăți experiența de a servi o cafea proaspătă din confortul propriei case.

În cele din urmă, un aeropress este un gadget foarte simplu și de mare ajutor. Este un dispozitiv unic care vă permite să preparați o singură ceașcă de cafea după bunul plac. În plus, un aeropress poate fi luat și în călătorii. Tot ce aveți nevoie este un aeropress, cafea și apă fierbinte. Iar dacă în sezonul cald obișnuiți să serviți cafele reci sau cafele cu gheață, atunci vă puteți baza pe un aparat de făcut cafea rece. Pe piață sunt disponibile o multitudine de aparate de preparare a cafelei la rece, așa că optați pentru un model care răspunde cerințelor personale.