Thursday, June 8

Cati copii are Andreea Esca?

Andreea Esca este o prezentatoare TV si radio cunoscuta din Romania, care a reusit sa castige inimile multor telespectatori. Nascuta pe data de 3 octombrie 1969, Andreea Esca este cunoscuta pentru posturile sale de radio si televiziune, precum si pentru articolele sale de presa si cartile sale.

In ceea ce priveste viata ei personala, Andreea Esca este casatorita cu un om de afaceri, iar impreuna au doi copii, o fata pe nume Maria si un baiat pe nume Andrei. Maria si Andrei sunt acum adolescenti si se pregatesc sa intre la facultate. Andreea Esca a declarat ca este foarte mandra de copiii ei si ca ii sustine in mod neconditionat in orice decizie pe care o iau.

In plus, Andreea Esca se poate lauda si cu celelalte realizari ale ei in domeniul mass-media. Ea a inceput sa lucreze in domeniul mass-media in anul 1995 si in prezent prezinta posturile de radio si televiziune Pro TV si Radio ZU. In plus, ea mai scrie si articole pentru reviste si cotidiane, precum si carti pentru copii.

De-a lungul carierei sale in mass-media, Andreea Esca a castigat numeroase premii si distinctii, printre care Premiul de Excelenta in Jurnalism al Uniunii Europene, Premiul pentru Excelenta in Radio si Televiziune acordat de Asociatia Presei Internationale, precum si Premiul pentru Excelenta in Jurnalism al Romaniei.

In concluzie, Andreea Esca este o prezentatoare TV si radio cunoscuta din Romania, care in prezent are doi copii, o fata si un baiat. Ea a reusit sa se remarce in domeniul mass-media prin prezentarile sale radio si televiziune, precum si prin articolele sale de presa si cartile sale. In plus, Andreea Esca s-a bucurat de numeroase premii si distinctii acordate pentru excelenta in mass-media.

Sursa foto: forbes.ro