Wednesday, April 17

Cauza incredibilă pentru care Mădălin Ionescu a fost amenințat cu divorțul de Cristina Șișcanu: “Mi-a ieșit această frază”

Cauza incredibilă pentru care Mădălin Ionescu a fost amenințat cu divorțul de Cristina Șișcanu: “Mi-a ieșit această frază”
Sursa foto + text: Cancan.ro

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu reprezintă unul dintre cuplurile solide din lumea showbiz-ului. Relația lor este admirată de mulți, dar chiar și în această uniune există momente dificile. Unul dintre aceste momente a fost atunci când prezentatoarea TV a amenințat cu divorțul, iar motivul a fost unul surprinzător. Cristina Șișcanu a dezvăluit recent acest episod, iar fanii săi au fost amuzați de povestea inedită.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sunt căsătoriți de 12 ani și relația lor pare solidă. Cu toate acestea, în ciuda armoniei aparente, există și momente de tensiune. Unul dintre aceste momente tensionate a fost aproape să ducă la divorț și a fost legat de un motiv surprinzător.

Cristina Șișcanu este recunoscută pentru sinceritatea ei și pentru faptul că împărtășește cu fanii săi detalii din viața personală. Recent, ea a povestit despre incidentul în care l-a amenințat cu divorțul pe soțul ei. Motivul? Un copac, mai precis o salcie din curtea lor.

Totul a pornit de la faptul că Mădălin a decis să taie salcia, fiind deranjat de rădăcinile acesteia care deteriorau pavelele din curte. Cu toate acestea, Cristina avea o legătură sentimentală cu copacul și s-a opus ferm ideii de a-l tăia, ajungând chiar să-l amenințe pe soțul ei cu divorțul dacă va continua. În cele din urmă, cei doi au ajuns la un compromis și au decis să înlocuiască pavelele cu gazon pentru a preveni deteriorarea acestora de către rădăcinile copacului.

„Vreau să împărtășesc un lucru. Am avut, într-adevăr, discuții despre divorț, și o să vă spun care a fost motivul care a dus la o astfel de discuție în cuplul nostru. E un subiect mai delicat, dar sunt transparentă și vreau să împărtășesc cu voi aspecte din viața noastră. La un moment dat, Mădălin a dorit să scoată salcia noastră, această minunăție. De ce? Pentru că rădăcinile sale deteriorau pavelele curții și era deranjant. Mădălin a decis să o taie și să o planteze în altă parte. Eu m-am opus total, și am spus chiar că voi divorța dacă se va întâmpla asta. A fost o declarație spontană din partea mea”, a dezvăluit Cristina Șișcanu în mediul online.