Monday, September 25

5 tipuri de outfit-uri ȋn care poți purta cercei cu floare mare

Cerceii statement sunt bijuterii care nu trebuie sӑ ȋți lipseascӑ din garderobӑ. Ei pot sӑ punӑ ȋn valoare orice ținutӑ și te vor ajuta sӑ evidențiezi atȃt zona feței, cȃt și stilul personal. O pereche de cercei care sӑ te reprezinte poate sӑ te facӑ sӑ te simți bine la ȋntȃlnire, la o ieșire cu prietenii sau ȋn zona office, etc. Este important sӑ porți ceea ce te ajutӑ sӑ ai o stare de bine și sӑ ai ȋncredere ȋn tine. Cerceii cu floare mare coloratӑ pot sӑ fie statement, pot pune ȋn valoare ținuta ta și te pot ajuta sӑ ieși ȋn evidențӑ de fiecare datӑ. Poți purta cercei floare mare zi de zi sau la evenimente și vei strӑluci de fiecare datӑ. Haiart.ro ȋți oferӑ multiple culori și tu poți sӑ te bucuri de toate integrȃndu-le ȋn vestimentația ta. Iatӑ 5 tipuri de outfit-uri ȋn care poți ȋntegra cerceii statement cu floare din piele naturalӑ:

  1. Poartӑ cerceii cu floare mare alӑturi de o rochie fluidӑ la mare sau ȋn orice vacanțӑ de varӑ

La mare sau ȋn vacanțele de varӑ poți folosi permanent cercei cu floare mare pentru a te simți ȋn centrul atenției. Vei putea folosi acești cercei din piele naturalӑ cu rochii ample, fluide, colorate sau neutre. Vei putea sӑ alӑturi cerceilor și un colier din bile de piele naturalӑ sau o geantӑ din materiale naturale pentru a avea o imagine de vacanțӑ. Folosește totul cu pӑlӑrie cu bor mare sau cu sandale colorate cu talpӑ joasӑ. Vei putea cӑlӑtori cu plӑcere și vei avea cele mai frumoase fotografii de vacanțӑ, care vor rӑmȃne amintire pentru ȋntreaga viațӑ.

  1. Folosește cerceii floare mare la o vestimentație de cocktail

Poți utiliza cerceii floare mare la orice tip de rochie de cocktail. Indiferent cӑ mergi la ȋntȃlnire romanticӑ sau la un eveniment cu prietenii tӑi, vei putea sӑ te ȋmbraci cu rochia ta preferatӑ și vei putea alӑtura acești cercei speciali cu floare coloratӑ. Poartӑ pantofi sau sandale cu toc și o geantӑ delicatӑ.

  1. Poți purta zi de zi cerceii floare mare la outfit-uri feminine și frumoase, alӑturi de rochii casual, din materiale naturale

Materialele rochiilor purtate pot determina alegerea bijuteriilor. De exemplu, poți folosi cercei floare mare alӑturi de rochiile din in sau din materiale naturale, precum bumbacul sau mӑtasea.

  1. Poartӑ blugi evazați, cӑmașӑ din in și cercei cu floare mare pentru un look retro

Dacӑ vrei sӑ construiești un outfit inspirat din moda anilor 1970, atunci poți folosi o pereche de blugi evazați cu diverse tipuri de elemente decorative, o bluzӑ de tip ie sau din in și o pereche de cercei cu floare, din piele.

  1. Folosește cercei cu floare mare din piele naturalӑ la o ținutӑ cu elemente florale mici

Dacӑ vrei sӑ pui ȋn valoare elementele florale pe care le gӑsești ȋn ținuta ta, poți folosi bijuterii cu aceeași tematicӑ. De exemplu, dacӑ ai o rochie cu pattern cu flori mici, atunci poți alӑtura o pereche de cercei cu floare mare pentru a scoate ȋn evidențӑ elementele alese.