Wednesday, April 17

Andreea Bălan, Pregătită să Devină Din Nou Mireasă! Dezvăluiri Despre Nunta cu Victor Cornea: “Ceva pe Sufletul Meu”

https___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2024_02_Andreea-Balan-si-a-luat-la-revedere-de-la-Victor-Cornea-cu-lacrimi-in-ochi_-_Deseori-ne-luam-ramas-bun._
Sursa foto + text: cancan.ro

Andreea a dezvăluit planurile ei viitoare! Vedeta se vede din nou purtând rochia de mireasă! Recent, Andreea Bălan a discutat despre viitorul său alături de partenerul ei, Victor Cornea. Cântăreața și-a exprimat dorința de a se căsători din nou și este pregătită să facă acest pas important în viața ei. Într-un interviu recent acordat emisiunii “Te cunosc de undeva”, Andreea a dezvăluit cum își imaginează și vede acest eveniment de data aceasta.

Andreea Bălan a demonstrat că poate înfrunta fiecare obstacol cu determinare și să iasă întotdeauna mai puternică. Chiar și după o despărțire dureroasă, când relația ei cu George Burcea, tatăl celor două fiice ale sale, s-a încheiat prin divorț, Andreea nu s-a lăsat descurajată. În prezent, este fericită de când l-a întâlnit pe Victor Cornea, jucătorul de tenis.

Andreea Bălan, Încă o Dată Mireasă În cadrul emisiunii “Vacanță de vedetă”, Andreea Bălan a fost întrebată dacă își dorește să îmbrace din nou rochia de mireasă în viitor, în ciuda experienței sale anterioare de căsătorie eșuată. Cu toate că a trecut prin momente dificile în urma separării de tatăl fiicelor ei, Andreea a mărturisit că ar fi deschisă să facă acest pas din nou.

Cu un zâmbet pe buze, cunoscuta cântăreață a dezvăluit că și-ar dori ca de această dată evenimentul să fie unul intim și restrâns, desfășurat pe o plajă îndepărtată de țara natală. O astfel de atmosferă ar aduce o notă de romantism și relaxare, reflectând dorința ei de a trăi momentul într-un cadru natural și idilic.

“Pe o plajă, la mare. Mai departe să fie. Doar pe cei apropiați i-aș vrea la nuntă. Aș vrea foarte restrâns pentru că cealaltă a fost foarte zgomotoasă. Eram în altă perioadă atunci. Acum aș face ceva doar pentru sufletul meu, alături de cei apropiați.”, a spus Andreea Bălan, în cadrul emisiunii “Vacanță de vedetă”.

Ce spun fetițele despre relația vedetei cu Victor Cornea

Andreea Bălan a dezvăluit că fiica sa cea mare, Ella, a adresat întrebări legate de căsătoria sa cu Victor Cornea de mai multe ori. Curioasă și plină de îngrijorare, micuța Ella pare să fie fascinată de ideea de a-și vedea mama îmbrăcată în rochia de mireasă și de a fi martoră la un moment atât de special în viața ei. “Pentru copii contează.

Ella m-a întrebat dacă mă voi căsători cu Victor.”, a mai spus cântăreața. Andreea Bălan afirmă că legătura ei cu Victor Cornea a fost cea care i-a adus schimbări semnificative în viață. Motivul constă în faptul că totul între ei decurge așa cum și-a dorit întotdeauna. “Este cea mai frumoasă și curată și liniștită iubire pe care o trăiesc.”, a mai spus vedeta.