Tuesday, April 16

Fiica Andreei Marin, Violeta Bănică, are planuri mari de viitor!

Fiica Andreei Marin, Violeta Bănică, are planuri mari de viitor!
Sursa foto + text: Cancan.ro

Violeta Bănică, fiica celebrului cuplu Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr., a ajuns la vârsta adolescenței și se prezintă acum ca o domnișoară matură, aducând mândrie părinților ei. La vârsta de 16 ani, Violeta este nu doar o elevă eminentă, ci și o persoană implicată în numeroase activități de voluntariat. Cu gândul la viitor, tânăra și-a conturat deja planuri mari și și-a ales domeniul în care dorește să se specializeze, având în vedere chiar posibilitatea de a părăsi țara natală.

Violeta Bănică, o Tânără Ambițioasă cu Planuri Mărețe Cu o ambiție remarcabilă, Violeta Bănică își propune să se autodepășească și să-și urmeze visurile. Desi a moștenit talentul artistic al tatălui său și este confortabilă în fața camerei, precum mama sa, Violeta a decis să se îndrepte spre un domeniu complet diferit de cel al părinților ei.

Fiica Andreei Marin visează să studieze Dreptul și să lucreze în acest domeniu. Mai mult decât atât, tânăra ia în considerare posibilitatea de a-și continua studiile în străinătate, părăsind astfel țara natală.

“Mi-am dat seama că mama mea crede în mine atât de mult încât pot să aleg ceva care necesită mai mult efort și implicare, mai ales pe partea asta academică. Am început să mă interesez și m-am îndreptat spre Drept. Aș vrea să plec în străinătate, dar nu spun nu dacă aș rămâne aici,” a mărturisit Violeta Bănică.

Implicare în Activități de Voluntariat În ciuda programului încărcat cu școală, Violeta Bănică a ales să se implice și în diverse activități de voluntariat. Fiica Andreei Marin este voluntară într-un centru de reabilitare pentru adolescenți, o experiență care i-a schimbat complet percepția asupra vieții. Inițial privind această activitate cu scepticism, tânăra s-a implicat treptat și acum recunoaște că această experiență a adus modificări semnificative în viața ei.

“La început mi s-a părut un chin, trist… După am realizat că nu-mi dădeam interesul, nu vorbeam cu oamenii de acolo. În momentul în care mi s-au deschis și le-am aflat poveștile, mi s-a schimbat viața,” a povestit Violeta Bănică.

În concluzie, Violeta Bănică este o tânără hotărâtă și determinată să-și urmeze pasiunile și să facă o diferență în lume, iar planurile sale pentru viitor sunt atât îndrăznețe, cât și inspiraționale.