Wednesday, April 17

Dani Mocanu, confruntat de mascați la primul concert după eliberarea de arestul la domiciliu. Imaginile evenimentului

 Dani Mocanu, confruntat de mascați la primul concert după eliberarea de arestul la domiciliu. Imaginile evenimentului
Sursa foto + text: Cancan.ro

Neplăceri pentru Dani Mocanu! Întoarcerea pe scenă nu a fost așa cum și-ar fi dorit. Cântărețul a fost surprins de intervenția mascaților la primul său concert după ce a scăpat de necazurile legale. A reușit să interpreteze doar două melodii înainte ca forțele de ordine să intervină.

După un an de la eliberarea din arestul la domiciliu, Dani Mocanu a revenit pe scenă. Cu toate acestea, procurorii îl monitorizează în continuare îndeaproape. La primul său eveniment din 2024, mascații au făcut și ei prezența. Forțele de ordine au fost vigilente și au supravegheat fiecare aspect al prestației manelistului pentru a se asigura că totul decurge în conformitate cu legea.

Intervenția Mascaților la Primul Concert din 2024 al lui Dani Mocanu

Dani Mocanu a revenit în forță după eliberarea sa din arestul la domiciliu. S-a pregătit să ofere un spectacol de excepție publicului său. După primele două melodii, mascații au intrat în scenă. Forțele de ordine au verificat evenimentul și au asigurat ordinea, după care au plecat în aproximativ 5-10 minute. Autoritățile au afirmat că a fost doar un control de rutină pentru evenimentul respectiv.

Romario, fratele lui Dani Mocanu, a dorit să împărtășească mai multe imagini de la concert. În acestea, se pot vedea mascații care păzesc zona și mențin ordinea printre participanți.

„Primul concert cu Dani Mocanu din 2024, cu intervenția directă a mascaților.”, a comentat fratele manelistului pe contul său de TikTok.

Chiar dacă a fost eliberat din arestul la domiciliu, Dani Mocanu rămâne sub observația procurorilor. Inițial, acesta era sub control judiciar. Recent, la începutul lunii martie, cântărețul a obținut o nouă hotărâre judiciară care îi permite să părăsească țara, cu aprobarea instanței.

„Pe scurt: Instanța, în conformitate cu articolul 215 alineatele 8 și 9 din Codul de Procedură Penală, admite cererea formulată de inculpatul Mocanu Daniel. Modifică obligațiile impuse anterior inculpatului Mocanu Daniel prin hotărârea din 25.10.2023, emisă de Tribunalul Argeș în dosarul nr. 5712/109/2022/a8, în sensul că, începând cu data rămânerii definitive a prezentei încheieri, inculpatul are permisiunea de a părăsi teritoriul României doar cu aprobarea prealabilă a instanței, în loc de restricția anterioră de a nu părăsi orașul Ștefănești, județul Argeș. Celelalte obligații impuse inculpatului prin hotărârea anterioară rămân în vigoare.”, se precizează în hotărârea judecătorească.